OBJECT

PRODUCTIONS

ABLETON LIVE

Ableton Live is een van de meest populaire DAW’s (Digital Audio Workstation) ter wereld. Deze software is te gebruiken voor het maken van eigen muziekstukken, geluidsopname, DJ-en of remixen.


Hoewel Ableton Live zeer gebruiksvriendelijk is, kunnen alle opties voor beginnende gebruikers al snel voor verwarring zorgen. Er kan zoveel, maar waar moet je beginnen?


Object Productions biedt diverse cursussen en tutorials aan, om beginners een goede start te geven, of gevorderde gebruikers kennis te laten maken met de uitgebreide mogelijkheden.

Hierbij wordt niet enkel de software behandeld, maar is er ook ruimte voor aanvullende informatie m.b.t. digitale audio productie. Denk hierbij aan nuttige tips, technieken en gebruik van randapparatuur zoals midi controllers, soundcards en synthesizers. Dat alles aangevuld met praktijkvoorbeelden en afgestemd op de specifieke wensen van de cursist!Lessen kunnen eventueel ook via Skype worden gedaanOPTIES & PRIJZEN

KvK nr. 55946747                                                 ABN/AMRO Utrecht 468886478                                                      2016 Object Productions